Ohjelma

Megatreeneissä järjestetään ohjelmaa kahdessa eri salissa sekä Pääaulassa.
Tervetuloa mukaan!
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Sali 1 (D-halli)

9.15 Tiia-Noora
SYKE30 BY FRESSI 30

9.45 Karo Nyman, Jemina Laitinen
& Jonathan Mora

BODYCOMBAT 45

10.45 Jules Fultz
POP PILATES 45

11.45 Mirka Niininen &
Minna Lahtela
BODYJAM 45

12.45 Hristo Popov
YSÄRI AEROBIC 30

13.30 Niko Viskari &
Kipa Tiivola
BODYATTACK 45

14.30 Nanna Karalahti
KEHONPAINOTREENI 40

15.15 Maria Lipsonen,
Piia Lintunen & Alma Yrjänäinen
ZUMBA PARTY 45

16.00 Galina Beloglazova
VINYASA YOGA 55

Seminaarilava (Tähtien Sali, 2. krs)

10.30 Anna-Maaria D’Incau
Löydä voimavarasi!

11.15 Päivi Niemi
Psykologinen painonhallinta prosessi

12.00 Farhad Jabbari
Technology, trends and the future

13.00 LitT Minna Tervo ja
TkT Pekko Vehviläinen

Miten rytmitän eri treenit ja palautumisen –
tiede ja älylaitteet treenaajan apuna

14.00 Karita Aaltonen
Uskalla elää – luento omien unelmien pariin

15.00 Kira Tiivola
Hyvä elämä – löydä elämäsi tarkoitus

Pääaula

Temppurata alle 11-vuotiaille lapsille

Klo 9.3016.30

Ohjatut tuokiot tasatunnein klo 1016 välisenä aikana
(kesto n. 1015 min)

Tampereen Jumppatiimi järjestää Megatreenien aikana temppuradan alle 11-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Temppurata on maksuton Megatreeneihin osallistuvan vanhemman lapsille.

Tule touhumaan ja liikkumaan koko perheen voimin TAJUn järjestämälle temppuradalle ja tasatunnein kello 1016 välillä järjestettäviin ohjattuihin tuokioihin. Ohjaustuokiot kestävät noin 1015 minuuttia. Alle kouluikäiset lapset vain vanhempien seurassa.
Kouluikäiset lapset voivat tulla radalle ja ohjattuihin tuokioihin myös yksin (lapset vanhemman vastuulla, lapsia ei ole vakuutettu TAJUn toimesta). Temppuradalla pääset nauttimaan leikkisästä liikkeestä!

Sali 1 (D-halli)

Tiia-Noora

Sali 1 | Kello 9.15

Tiia-Noora

SYKE30 BY FRESSI 30

SYKE30 by Fressi

Tunti on 30 minuuttinen kovatehoinen intervallitunti (HIIT), jonka avulla voit kehittää kuntoasi uudelle tasolle. Tunnilla lihaskuntoharjoitteet tehdään omalla kehonpainolla. Lisäksi tunti sisältää hyppyjä ja juoksua. Monipuoliset liikkeet ja energinen musiikki motivoivat jaksamaan loppuun asti. Tunti sopii jokaiselle, joka haluaa haastaa itsensä ja kehittää hapenottokykyä sekä räjähtävää voimaa.

Tiia-Noora on fysioterapeutti ja kokenut ryhmäliikuntaohjaaja. ByFressi-tuntien lisäksi Tiia-Noora ohjaa useita Les Mills -lajeja. Tunneilla on iloinen fiilis ja positiivisella energialla nautitaan haastavistakin treeneistä yhdessä!

Galina Beloglazova

Sali 1 | Kello 9.45

Karo Nyman, Jemina Laitinen & Jonathan Mora

BODYCOMBAT 45

Hei!

Nimeni on Karo Nyman ja olen GOGO:n ryhmäliikuntaohjaaja sekä Les Mills -kouluttaja. Tunneillani pyrin antamaan asiakkaille korkealaatuisia treenikokemuksia napakan valmennuksen kautta sekä luomaan vahvan tiimihengen. Megatreeneissä pääset taistelemaan mun kanssa BODYCOMBAT-tunnille, joka on ohjaamistani lajeista itselleni kaikista rakkain! Nähdään tapahtumassa!

Galina Beloglazova

Sali 1 | Kello 10.45

Jules Fultz – Austin, Texas

Pop Pilates 45

Jules is the POP Pilates Program Director and an International Master Trainer with decades of teaching experience under her microphone belt. She worked as a group fitness manager for a large club chain in developing programs and leading a team of fitness professionals in 3 major cities in Texas. With a background in instructor assessment, Jules is dedicated to developing instructors who are passionate about providing safe, fun, and effective classes.

Mirka Niininen

Sali 1 | Kello 11.45

Mirka Niininen & Minna Lahtela

BODYJAM 45

Mirka Niininen

Mirka on ohjannut GOGO Liikuntakeskuksessa tunteja yli 25 vuotta. Mirka on koulutukseltaan urheiluhieroja ja personal trainer. Hän ohjaa melkein mitä tunteja vain, mutta hänen ehdoton suosikkinsa on BODYJAM, jota hän tulee ohjaamaan myös Megatreeneissä!

Minna Lahtela

Minna tuli GOGOlle vuonna 1994 valmistuttuansa liikunnan- ja terveystiedon opettajaksi Jyväskylän liikuntatieteellisestä tiedekunnasta.
Takataskussa hänellä on monia LesMills-lisenssejä ja on edelleen aktiivinen ohjaaja päätyön ohella. Hän on aloittanut ryhmäliikunnan ohjaamisen jo opintojen yhteydessä jo vuonna 1989.

Hristo Popov

Sali 1 | Kello 12.45

Hristo Popov

YSÄRI AEROBIC 30

Hristo Popov on ohjannut tunteja GOGO Liikuntakeskuksessa alusta alkaen eli 30 vuotta. Hän on ammatiltaan liikunnanopettaja ja ohjaa myös miekkailutunteja. Hän on voittanut mm. MM-pronssia nykyaikaisesta viisiottelusta. GOGOlla Christo ohjaa nykyään BODYPUMP- ja BODYBALANCE -tunteja. Megatreeneissä hän ohjaa vanhaa kunnon aerobicia, josta hän on erittäin tunnettu ja mistä hän on aikoinaan ohjaajauransa aloittanutkin.

Kipa&Niko

Sali 1 | Kello 13.30

Niko Viskari & Kipa Tiivola

BODYATTACK 45

Niko Viskari

Niko on ohjannut ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2011 lähtien. Tällä hetkellä hän työskentelee Les Mills Nordicin kouluttajatiimissä ja ohjaa BODYATTACK- , BODYBALANCE- ja BODYPUMP -tunteja. Megatreenejä hän odottaa innolla, koska siellä pääsee tapaamaan uusia GoGo-tyyppejä, vaihtamaan kuulumiset vanhojen tuttujen kanssa ja ennen kaikkea ohjaamaan hyvän ystävän Kipa Tiivolan kanssa yhdessä BODYATTACK-tunnin.

Kipa Tiivola

Kira on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hänen intohimonsa on auttaa ihmisiä löytämään positiivista energiaa ja voimavaroja arkeen.

Erityisesti stressinhallinta, palautuminen ja oman elämän merkityksen löytäminen ovat Kiran erikoisaluetta.

Koulutukseltaan Kira on KTM, Terveysvalmentaja, LCF® Life Coach ja Stressinhallintavalmentaja. Hänen koulutuspohjaansa täydentävät Mindfulness Tunnetaitovalmentajan, auktorisoidun personal trainerin sekä Voimavalmentajan koulutukset.

Lisäksi Kira on Les Mills BodyAttack- ja Sprint -kouluttaja.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä vuonna 2010 Kira työskenteli yritysmyynnin ammattilaisena. Elämä kuitenkin sai oivallusten kautta uuden suunnan, kun Kira löysi oman elämänsä merkityksen oivaltamalla hänen vahvimman potentiaalinsa olevan ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä.

Nykyään Kira luennoi, vaikuttaa sosiaalisessa mediassa, kirjoittaa hyvinvointiaiheisia artikkeleita ja kirjoja sekä houstaa omaa hyvinvointiaiheista Nainen ratissa -podcastia.

Instagram: @kipatiivola , @nainenratissapodcast

Nanna Karalahti

Sali 1 | Kello 14.30

Nanna Karalahti

Monipuolinen koko kropan kehonpainotreeni, josta ei iloa ja energiaa puutu!

Olen 32-vuotias urheiluhullu kahden pienen lapsen äiti ja yrittäjä.  En ole koskaan urheillut elääkseni vaan ennemminkin elänyt urheillakseni. Lapsuuden todelliset kilpaurheilulajit olivat taitoluistelu ja jalkapallo. Niiden lisäksi urheilulukion käynnin ohessa aloitin thainyrkkeilyn, josta tuli erittäin läheinen laji. Liikunnanohjaajana aloitin reilu kymmenen vuotta sitten kuntosalilla ja kävin myös personal trainerin koulutuksen.

Rakastan treenata itse ja treenauttaa muita. Urheilun tuomat onnistumisen tunteet, mielihyvähormonien sytyttäminen, kehon hyvinvointi ja mielen vahvuus ovat syitä, miksi olen päätynyt opiskelemaan liikunta-alaa. Toisen onnistuminen on minulle erittäin tärkeää.

Urheilun lisäksi tärkeimpiä henkireikiäni elämässä ovat lapset, aviomies, ystävät, mielen hyvinvointi, sisustus, lasten liikunta ja hyvinvointi, työ ja oma ura.

Zumba

Sali 1 | Kello 15.15

Maria Lipsonen, Piia Lintunen & Alma Yrjänäinen

ZUMBA PARTY 45
Let's Zumba!

Tule mukaan villiin ja mukaansatempaavaan Zumbaan, jossa saat hien pintaan yksinkertaisista liikkeistä muodostuvista koreografioista ja parhaista bilebiiseistä läpi vuosikymmenten.  Anna oman tyylisi loistaa, jokainen osaa zumbata! Tervetuloa mukaan!

Maria Lipsonen

Olen tamperelainen ryhmäliikuntaohjaaja, joka innostuu helposti hyvästä musiikista ja liikunnan riemusta. Tunneilla saadaan revitellä, kukin omalla tyylillään ja samalla kunto kohoaa hymyssä suin. Let’s Zumba!

Piia Lintunen

Tunnillani tärkeintä on hauskanpito ja hyvän musiikin fiilistely. Zumba® on mukaansatempaavaa ja tehokasta hikiliikuntaa tanssien. Ohjaajana nautin vuorovaikutuksesta muiden tunnilla tanssijoiden kanssa. Haluaisin välittää omalla tunnillani rakkautta tanssiin ja sen monimuotoisuutta. Jokainen tanssii omalla tyylillään ja tavallaan se on se rikkaus Zumbassa.

Galina Beloglazova

Sali 1 | Kello 16.00

Galina Beloglazova Prudhomme

Vinyasa Yoga 55

Galina was a fitness instructor at Go-Go in Tampere from 1990 to 1996 where she taught rhythmic gymnastics, aerobics, and step-aerobics.

Galina started her athletic career in rhythmic gymnastics when she was 5 years old and has been a member of the International Rhythmic Gymnastics community for almost 15 years, during which she achieved multiple European and World individual championship titles.  She continues in the sport as a coach, traveling throughout the world to train athletes for competition at the national and international levels.

Galina moved to the US in 2012 and lives in Petersburg NJ with her husband and 4 dogs.

She attended local yoga classes which quickly rekindled  her interest in coaching and training others. Galina sees certain aspects shared between yoga and rhythmic gymnastics. She blends her professional gymnastics knowledge into her approach of teaching Vinyasa Yoga.

Vinyasa involves continuous movement linked with the breath or ”breath with movement”. In Vinyasa yoga, emphasis is placed not just on the poses  themselves, but the transitions into and out of each posture.  Vinyasa is incredible for stress relief. With constant movement linked with breath, you can get the blood flowing and achieve a little bit of that ”moving meditation”.

Galina’s teaching style allows for student with different degrees of experience to participate in the same class at the same time. Galina challenges herself to learn about each student to understand their individual limitations and skills. As she instruct the class, Galina recommends modifications (adjustments) for individuals so that each student can enjoy a workout tailored to their own abilities and limits.

Seminaarilava (Tähtien Sali, 2. krs)

Karita Aaltonen

Seminaarilava | Kello 10.30

Anna-Maaria D’Incau

Löydä voimavarasi! -luento

Löydä voimavarasi!

Tämä puolituntinen on pirskahdus positiivista psykologiaa ja loistava avaus Megatreenipäivääsi.
Mielemme voima on mahtava. Tule kuulemaan, miten voit omien ajatustesi kautta vaikuttaa hyvinvointiisi ja voimavaroihisi. Miten myönteiset tunteet laajentavat ajatteluasi tai miten voisit tuntea niitä enemmän? Entä mitä ovat supervoimasi, omat luonteenvahvuutesi, joita käyttämällä olet parhaimmillasi? Miten löytäisit ja saisit ne käyttöösi? Tarjolla on ajatuksiasi herättelevä luento, josta saat virtaa päivääsi ja uusia näkökulmia elämääsi.

Koulutukseltaan Anna-Maaria D’Incau on filosofian maisteri, auktorisoitu personal trainer, Positive Psychology Practitioner ja ryhmäliikunnanohjaaja. Anna-Maarian tavoitteena on saada ihmiset voimaan mahdollisimman hyvin.
Anna-Maaria on työskennellyt pitkään lukion opettajana. Tämän ohella hän toimii hyvinvointivalmentajana, kouluttajana ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntijana. Anna-Maaria uskoo, että kiinnittämällä huomiota hyvinvointiimme, terveyteen ja mielen voimavaroihin voimme elää parasta mahdollista elämää, positiivisen psykologian termein kukoistaa. Näistä aihepiireistä voit lukea lisää Anna-Maarian blogista. Lue lisää Anna-Maariasta sivulta www.movedum.fi.

Päivi Niemi

Seminaarilava | Kello 11.15

Päivi Niemi

Psykologinen Painonhallinta Prosessi

Psykologinen Painonhallinta Prosessi

Jokainen suomalainen tietää MITEN tulisi syödä ja liikkua, mutta ei ehkä sitä MIKSI ei tee niin.

Psykologinen painonhallinta on niiden syiden ja seurausten tunnistamista, kohtaamista ja käsittelyä, mitä painonhallinnan hankaluuksien takana todellisuudessa on.

Tunnesyömisestä puhutaan paljon, mutta mitä se oikeasti tarkoittaa? Kuinka surullinen pitää olla, että sen varjolla lepää ja syö itsensä huonoon kuntoon ja terveydelle haitallisiin puntarin lukemiin?

Olisiko muita keinoja surujen, tyhjyyden, levottomuuden ja kiukun säätelyyn kuin syömisen kanssa kikkailu? Voiko elämä olla samaan aikaa mielekästä, jopa onnellista, kun pitää itsestään huolta myös liikunnan ja ruokavalion avulla?

Olisi, voi ja onkin!

Psykologinen painonhallinta on syvällisempi konsepti painonhallintaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

www.psykologinenpainonhallinta.fi

Päivi Niemi
psykoterapeutti, Psyk.EAT, työnohjaaja, seksuaalineuvoja

Työhistoriaani kuuluu 25 vuotta luennointityötä, koulutusta ja monimuotoista ihmissuhdetyötä.
Luentojen ja koulutusten aiheet ovat pääsääntöisesti käsitellee itsetuntoa, voimavaroja ja tunnetaitoja sekä muita terapeuttisia teemoja eri otsikoiden alla.

www.paiviniemi.net

Farhad Jabbari

Seminaarilava | Kello 12.00

Farhad Jabbari

Technology, trends and the future

Farhad on työskennellyt Qicraftilla vuodesta 2013. Ennen sitä hän työskenteli SATS Oy:llä kouluttajana 2001 alkaen ja sen jälkeen SATS Ruotsin toimitusjohtajana 2013 saakka. SATS:in aikana hän sai kokemusta kaikista tehtävistä, joita yrityksessä oli kuten henkilökohtaisesta valmentajasta, vastaanotosta, aluepäällikönä sekä piirijohtaja toimimisesta. Hän on työskennellyt myös Nautilusissa ennen SATS:in aikaa ohjaajana ja henkilökohtaisena kouluttajana. Farhadilla on kamppailulajitausta ja hän on harrastanut pitkään seuraavia lajeja: Tae Kwon Do, Muay Thai, potkunyrkkeily.

Hän on ollut aktiivinen kuntosalialalla vuodesta 1998 lähtien.

Farhad on tehokas työntekijä ja samalla sinnikäs sekä erittäin tavoitteellinen kaikessa, mitä hän tekee. Kolme hanketta, joita Farhad on pitänyt erityisen tärkeinä: Pohjoismainen matka Qicraftissa, asiakasmatka ja sisäinen arvomatka.

Koulutus

Fil kand tiedotus ja viestintä
Ekonomi, yritykset
Juridisia kursseja korkeakoulussa
Lisensoitu ohjaaja, SAFE
Lisensoitu PT ja ohjaaja, SAFE ja Nautilus

Koulutusta seuraavasta: Adventum, Dale Carnegie, IESE Business School, Mercuri int., Skillspartner, Sällma, Mindset, SAFE johtaminen, myynti-, palvelu-, puhetaito ja esitystekniikka ja opetusmenetelmät, fysiologia ja anatomia.

Pekko Vehviläinen

Seminaarilava | Kello 13.00

LitT Minna Tervo ja TkT Pekko Vehviläinen

Miten rytmitän eri treenit ja palautumisen – tiede ja älylaitteet treenaajan apuna

Digitaalisten terveyspalveluiden asiantuntija

Pekko Vehviläinen on Suomen johtava digitaalisten terveyspalveluiden konsultti. Ensimmäisen terveysteknologian mittalaitteen, sykemittarin, hän osti vuonna 1997. Vehviläinen on käyttänyt ja tutkinut omakohtaisesti terveysteknologiaa lähes 20 vuoden ajan. Hän esiintyy julkisuudessa tittelillä Suomen mitatuin mies, ja käyttää aktiivisesti yli 30 mittalaitetta ja 130 sensoria.

Väitöskirjassaan hän tutki matkapuhelinverkon monimuuttujaista dataa ja sovelsi sen optimointiin kehittyneitä analyysimenetelmiä kuten neuroverkkoja. Tohtori Vehviläinen on kysytty esiintyjä ja hän on esiintynyt asiantuntijana usein kansallisessa mediassa, ml. Helsingin Sanomat, YLE:nradio ja TV-lähetykset, Kauppalehti, MTV3 Huomenta Suomi sekä Radio Nova.

Karita Aaltonen

Seminaarilava | Kello 14.00

Karita Aaltonen

Uskalla elää <3 – Luento omien unelmien pariin

Kuulet uskomattoman tarinan paranemisesta ja unelmista. Tarinan, johon jokainen voi samaistua oman elämän kipupisteiden ja käännekohtien kautta ja löytää oma sisäinen voima ja uskallus lähteä rohkeasti kohti omannäköistä elämää. Opit käyttämään omaa sisäistä voimaasi, tekemään oikeita päätöksiä oman hyvinvointisi ja unelmiesi eteen ja ennen kaikkea ottamaan itse vastuun omasta onnellisuudestasi ja terveydestäsi. Muutos tapahtuu oman pääsi sisällä. Kaikki on mahdollista, kun uskot itseesi!

Mitkä ovat niitä asioita, mitä ”sielusi huutaa”? Mitkä taas niitä, joista voit jo luopua? Opit, miten tärkeää on ajatella rakkaudella ja lempeydellä omaa kehoa kohtaan.

Kirkastat omia vahvuuksiasi, oman elämäsi arvoja ja tärkeimpiä asioita uudelle vuodelle 2020. Yksinkertaisesti pysähdyt tutkivasti oman elämäsi äärelle löytämään ja hyödyntämään omat vahvuutesi, niin että voi loistaa niin työssä kuin arjessa ja elää omien arvojesi mukaista elämää – tasapainoisesti.

Karitan esittely

Karita Aaltonen on joogaopettaja ja hyvinvointivalmentaja. Karita haluaa omalla esimerkillään voimaannuttaa ihmisiä voimaan ei pelkästään hyvin – vaan elämään super-onnellista ja omannäköistä, säkenoivää elämää! Karitan syöpädiagnoosi, joka antoi parista kuukaudesta maksimissaan vuoteen elinaikaa, johtikin tasapainoiseen ja täyteen elämään, unelmien toteutumiseen ja elämäntehtävän löytymiseen. Nyt hänen elämäntehtävä on jakaa sitä iloa, positiiviisuutta ja uskoa omaan itseen. “If I can do it, you can do it too”

Karita on opiskellut vinyasa flow sekä yin-joogaa niin Suomessa kuin Intiassa ja käynyt monia yin-lisäkoulutuksia sekä vetää lukuisia retriittejä niin Suomessa kun ympäri maailman. Lue lisää Karitasta nettisivuilta www.karitaaaltonen.fi

Karita Aaltonen

Seminaarilava | Kello 15.00

Kira Tiivola

Hyvä elämä - löydä oman elämäsi tarkoitus

Mitä on hyvä elämä? Luento tarjoaa ajatuksia ja konkreettisia harjoituksia osallistujan oman potentiaalin löytymiseen ja vapauttamiseen. Luennon aikana pohditaan ja kirkastetaan kuulijan oman elämän tarkoitus ja tavoitteet sekä rakennetaan konkreettinen toimintasuunnitelma tavoitteiden toteuttamiseen.

Vaikka aihe on laaja ja asia suurelta osin painavaa, niin luento on rento ja vuorovaikutteinen tarjoten hyvinvointiajatuksia pilke silmäkulmassa.

Luennolle kannattaa varata muistiinpanovälineet muistiinpanojen kirjaamista varten.

Kira on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hänen intohimonsa on auttaa ihmisiä löytämään positiivista energiaa ja voimavaroja arkeen.

Erityisesti stressinhallinta, palautuminen ja oman elämän merkityksen löytäminen ovat Kiran erikoisaluetta.

Koulutukseltaan Kira on KTM, Terveysvalmentaja, LCF® Life Coach ja Stressinhallintavalmentaja. Hänen koulutuspohjaansa täydentävät Mindfulness Tunnetaitovalmentajan, auktorisoidun personal trainerin sekä Voimavalmentajan koulutukset.

Lisäksi Kira on Les Mills BodyAttack- ja Sprint -kouluttaja.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä vuonna 2010 Kira työskenteli yritysmyynnin ammattilaisena. Elämä kuitenkin sai oivallusten kautta uuden suunnan, kun Kira löysi oman elämänsä merkityksen oivaltamalla hänen vahvimman potentiaalinsa olevan ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä.

Nykyään Kira luennoi, vaikuttaa sosiaalisessa mediassa, kirjoittaa hyvinvointiaiheisia artikkeleita ja kirjoja sekä houstaa omaa hyvinvointiaiheista Nainen ratissa -podcastia.

Instagram: @kipatiivola , @nainenratissapodcast