Ohjelma

Megatreeneissä järjestetään ohjelmaa kahdessa eri salissa. Tervetuloa mukaan!
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Sali 1

Päivitys käynnissä

9.30 Karo Nyman
BODYCOMBAT

10.30 Jules Fultz
POP PILATES

14.30 Nanna Karalahti
KEHONPAINOTREENI

16.15 Galina Beloglazova
VINYASA YOGA

Seminaarilava

11.30 Päivi Niemi
Psykologinen painonhallinta prosessi

13.00 Pekko Vehviläinen
Miten rytmitän eri treenit ja palautumisen

14.00 Karita Aaltonen
Uskalla elää – luento omien unelmien pariin

15.00 Kira Tiivola
Hyvä elämä – löydä elämäsi tarkoitus

Sali 1

Galina Beloglazova

Sali 1 | Kello 9.30 

Karo Nyman

BODYCOMBAT 45

Hei!

Nimeni on Karo Nyman ja olen GOGO:n ryhmäliikuntaohjaaja sekä Les Mills -kouluttaja. Tunneillani pyrin antamaan asiakkaille korkealaatuisia treenikokemuksia napakan valmennuksen kautta sekä luomaan vahvan tiimihengen. Megatreeneissä pääset taistelemaan mun kanssa BODYCOMBAT-tunnille, joka on ohjaamistani lajeista itselleni kaikista rakkain! Nähdään tapahtumassa!

Galina Beloglazova

Sali 1 | Kello 10.30 

Jules Fultz – Austin, Texas

Pop Pilates 45

Jules is the POP Pilates Program Director and an International Master Trainer with decades of teaching experience under her microphone belt. She worked as a group fitness manager for a large club chain in developing programs and leading a team of fitness professionals in 3 major cities in Texas. With a background in instructor assessment, Jules is dedicated to developing instructors who are passionate about providing safe, fun, and effective classes.

Nanna Karalahti

Sali 1 | Kello 14.30

Nanna Karalahti

Monipuolinen koko kropan kehonpainotreeni, josta ei iloa ja energiaa puutu!

Olen 32-vuotias urheiluhullu kahden pienen lapsen äiti ja yrittäjä.  En ole koskaan urheillut elääkseni vaan ennemminkin elänyt urheillakseni. Lapsuuden todelliset kilpaurheilulajit olivat taitoluistelu ja jalkapallo. Niiden lisäksi urheilulukion käynnin ohessa aloitin thainyrkkeilyn, josta tuli erittäin läheinen laji. Liikunnanohjaajana aloitin reilu kymmenen vuotta sitten kuntosalilla ja kävin myös personal trainerin koulutuksen.

Rakastan treenata itse ja treenauttaa muita. Urheilun tuomat onnistumisen tunteet, mielihyvähormonien sytyttäminen, kehon hyvinvointi ja mielen vahvuus ovat syitä, miksi olen päätynyt opiskelemaan liikunta-alaa. Toisen onnistuminen on minulle erittäin tärkeää.

Urheilun lisäksi tärkeimpiä henkireikiäni elämässä ovat lapset, aviomies, ystävät, mielen hyvinvointi, sisustus, lasten liikunta ja hyvinvointi, työ ja oma ura.

Galina Beloglazova

Sali 1 | Kello 16.15

Galina Beloglazova Prudhomme

Vinyasa Jooga

Galina was a fitness instructor at Go-Go in Tampere from 1990 to 1996 where she taught rhythmic gymnastics, aerobics, and step-aerobics.

Galina started her athletic career in rhythmic gymnastics when she was 5 years old and has been a member of the International Rhythmic Gymnastics community for almost 15 years, during which she achieved multiple European and World individual championship titles.  She continues in the sport as a coach, traveling throughout the world to train athletes for competition at the national and international levels.

Galina moved to the US in 2012 and lives in Petersburg NJ with her husband and 4 dogs.

She attended local yoga classes which quickly rekindled  her interest in coaching and training others. Galina sees certain aspects shared between yoga and rhythmic gymnastics. She blends her professional gymnastics knowledge into her approach of teaching Vinyasa Yoga.

Vinyasa involves continuous movement linked with the breath or ”breath with movement”. In Vinyasa yoga, emphasis is placed not just on the poses  themselves, but the transitions into and out of each posture.  Vinyasa is incredible for stress relief. With constant movement linked with breath, you can get the blood flowing and achieve a little bit of that ”moving meditation”.

Galina’s teaching style allows for student with different degrees of experience to participate in the same class at the same time. Galina challenges herself to learn about each student to understand their individual limitations and skills. As she instruct the class, Galina recommends modifications (adjustments) for individuals so that each student can enjoy a workout tailored to their own abilities and limits.

Seminaarilava

Karita Aaltonen

Seminaarilava | Kello 14.00

Karita Aaltonen

Uskalla elää <3 – Luento omien unelmien pariin

Kuulet uskomattoman tarinan paranemisesta ja unelmista. Tarinan, johon jokainen voi samaistua oman elämän kipupisteiden ja käännekohtien kautta ja löytää oma sisäinen voima ja uskallus lähteä rohkeasti kohti omannäköistä elämää. Opit käyttämään omaa sisäistä voimaasi, tekemään oikeita päätöksiä oman hyvinvointisi ja unelmiesi eteen ja ennen kaikkea ottamaan itse vastuun omasta onnellisuudestasi ja terveydestäsi. Muutos tapahtuu oman pääsi sisällä. Kaikki on mahdollista, kun uskot itseesi!

Mitkä ovat niitä asioita, mitä ”sielusi huutaa”? Mitkä taas niitä, joista voit jo luopua? Opit, miten tärkeää on ajatella rakkaudella ja lempeydellä omaa kehoa kohtaan.

Kirkastat omia vahvuuksiasi, oman elämäsi arvoja ja tärkeimpiä asioita uudelle vuodelle 2020. Yksinkertaisesti pysähdyt tutkivasti oman elämäsi äärelle löytämään ja hyödyntämään omat vahvuutesi, niin että voi loistaa niin työssä kuin arjessa ja elää omien arvojesi mukaista elämää – tasapainoisesti.

Karitan esittely

Karita Aaltonen on joogaopettaja ja hyvinvointivalmentaja. Karita haluaa omalla esimerkillään voimaannuttaa ihmisiä voimaan ei pelkästään hyvin – vaan elämään super-onnellista ja omannäköistä, säkenoivää elämää! Karitan syöpädiagnoosi, joka antoi parista kuukaudesta maksimissaan vuoteen elinaikaa, johtikin tasapainoiseen ja täyteen elämään, unelmien toteutumiseen ja elämäntehtävän löytymiseen. Nyt hänen elämäntehtävä on jakaa sitä iloa, positiiviisuutta ja uskoa omaan itseen. “If I can do it, you can do it too”

Karita on opiskellut vinyasa flow sekä yin-joogaa niin Suomessa kuin Intiassa ja käynyt monia yin-lisäkoulutuksia sekä vetää lukuisia retriittejä niin Suomessa kun ympäri maailman. Lue lisää Karitasta nettisivuilta www.karitaaaltonen.fi

Karita Aaltonen

Seminaarilava | Kello 15.00

Kira Tiivola

Hyvä elämä - löydä oman elämäsi tarkoitus

Mitä on hyvä elämä? Luento tarjoaa ajatuksia ja konkreettisia harjoituksia osallistujan oman potentiaalin löytymiseen ja vapauttamiseen. Luennon aikana pohditaan ja kirkastetaan kuulijan oman elämän tarkoitus ja tavoitteet sekä rakennetaan konkreettinen toimintasuunnitelma tavoitteiden toteuttamiseen.

Vaikka aihe on laaja ja asia suurelta osin painavaa, niin luento on rento ja vuorovaikutteinen tarjoten hyvinvointiajatuksia pilke silmäkulmassa.

Luennolle kannattaa varata muistiinpanovälineet muistiinpanojen kirjaamista varten.

Kira on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hänen intohimonsa on auttaa ihmisiä löytämään positiivista energiaa ja voimavaroja arkeen.

Erityisesti stressinhallinta, palautuminen ja oman elämän merkityksen löytäminen ovat Kiran erikoisaluetta.

Koulutukseltaan Kira on KTM, Terveysvalmentaja, LCF® Life Coach ja Stressinhallintavalmentaja. Hänen koulutuspohjaansa täydentävät Mindfulness Tunnetaitovalmentajan, auktorisoidun personal trainerin sekä Voimavalmentajan koulutukset.

Lisäksi Kira on Les Mills BodyAttack- ja Sprint -kouluttaja.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä vuonna 2010 Kira työskenteli yritysmyynnin ammattilaisena. Elämä kuitenkin sai oivallusten kautta uuden suunnan, kun Kira löysi oman elämänsä merkityksen oivaltamalla hänen vahvimman potentiaalinsa olevan ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä.

Nykyään Kira luennoi, vaikuttaa sosiaalisessa mediassa, kirjoittaa hyvinvointiaiheisia artikkeleita ja kirjoja sekä houstaa omaa hyvinvointiaiheista Nainen ratissa -podcastia.

Instagram: @kipatiivola , @nainenratissapodcast