Miten Megatreeneihin pääsee?

Bussi numero 14 tulee Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen Eteläisen sisäänkäynnin eteen. Messupäivinä liikennöi myös Tampereen joukkoliikenteen ylimääräinen linja 14Y. Katso tarkka aikataulu Tampereen joukkoliikenteen sivuilta. Ylimääräisen linjan aikataulun löydät Vire-messujen nettisivuilta. Pysäköintitilaa löytyy TähtiAreenan Pohjoisen sisäänkäynnin pysäköintialueelta sekä Ilmailunkadun varren pysäköintialueilta Eteläisen sisäänkäynnin puolelta. Pysäköinti on maksullinen, 6 € / päivä. Myös linjat 1 ja 11 kulkevat noin 1 km matkan päähän Messu- ja Urheilukeskukselta, jää pysäkillä Valmetinkatu. Valmetinkadun pysäkille jäätyäsi ylitä Nuolialantien toiselle puolelle ja jatka Perkiönkatua kohti etelää. 350 metrin kuluttua Tarmonkadun kohdalla käänny oikealle ulkoilureitille, joka tuo suoraan Messu- ja Urheilukeskukselle.

Mistä tapahtumaan tullaan sisälle?

Megatreenit järjestetään Messu- ja Urheilukeskuksen D-hallissa, jonne sisäänkäynti tapahtuu Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääovista. Samaan aikaan pidetään Vire 2020 -tapahtuma viereisellä TähtiAreenalla, johon pääsee sekä Eteläisen sisäänkäynnin kautta. Eteläinen sisäänkäynti on messukeskuksen pääovien puolella Ilmailunkadun suuntaisesti.

Onko messuilla automaatti?

Pohjoisessa sisäänkäynnissä sijaitsevassa info-pisteessä on rahannostopalvelu, jossa voi nostaa tavallisimmilla pankkikorteilla sekä Electron-korteilla rahaa 1 euron palvelumaksua vastaan. Messualueella ei ole käteisnostoautomaattia.

Missä Megatreenien ohjatut tunnit pidetään?

Tunnit pidetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen D-hallissa. Luennot pidetään Tähtien Salissa.

Onko messuilla pukuhuoneita tai suihkua?

Vire-messuilla on suihku- ja pukuhuoneita käytettävissä. Opas ohjaa liikkujat pukuhuoneisiin ennen ja jälkeen ohjattujen tuntien. Info-pisteestä voit kysyä mahdollisuutta suihku- ja pukutiloihin, ohjattujen tuntien ulkopuolisena aikana. Pienillä ryhmillä on myös mahdollisuus vuokrata saunatilat, lisätiedot janita.nyman@finlandevents.fi.

Mihin voin jättää tavarani?

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulasta löytyy valvottu vaatesäilytys, jonka hinta on 2 €/takki.

Tarvitsenko oman jumppamaton tai sisäkenkiä ohjatuille tunneille?

Megatreeneissä ei ole erikseen varattuna jumppamattoja, joten varauduthan omalla matolla. Tilassa on muovimatto alustana. Kaikille tunneille voit ottaa kengät oman valintasi mukaan.

Ensiapu

Tapahtuma-­aikaisesta ensiavusta vastaa SPR, jonka ensiapupisteen sijainti on A- ja E-hallien välisellä käytävällä. Voit kysyä sijaintia Infosta. SPR:n tavoittaa tapahtuma-aikana puhelimitse numerosta 050 356 1236. Yleinen hätänumero on 112.

Eläimet

Eläimien tuominen tapahtuman alueelle on kielletty opaskoiria lukuun ottamatta, ellei toisin mainita.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty tupakkalain (693/1976) 5 luvun 12 §:n mukaisesti kaikkialla tapahtuman sisätiloissa. Myös sähkötupakan käyttö on kielletty. Kiellon noudattamista valvovat järjestyksenvalvojat. Tupakointi on sallittua ainoastaan ulkona sisäänkäyntien läheisyydessä merkityillä paikoilla. Ethän heitä tumppeja maahan, vaan laitat ne niille tarkoitettuihin kierrätyspisteisiin.